Can't get your camera running? Post here for help from real experts.

2nd ip cam in multi-view (internet) not available

2nd ip cam in multi-view (internet) not available

Postby Tee.Snikers » Mon Apr 05, 2010 7:06 am

Target: I Have to ip cams and I like to use them over the internet with ONE integrated webserver "REAL-TIME IP CAMERA MONITORING SYSTEM" splitted screen (Multi View).

Problem: In the LAN it work fine, but in the internet on the splitted screen (Multi View) only camera 1 is available (Status lamp green). The camera 2 is not (Status lamp yellow). A few seconds after the start also a failure message appears "1: Failed to connect to the device: Can't connect to the device". I use DynDNS and I also can connect in the internet each camera direct.
MyDynDNSAdress works fine for camera 1
MyDynDNSAdress:8080 works fine for camera 2
But splitted screen (Multi View) doesn't work.

My Camera 1 settings:
Cam1, 192.168.2.103, Port 80
Multi-Device Settings-Second device:
Alias= Cam2
Host= 192.168.2.111
Http Port = 8080
USER + PSW filled

My Camera 2 settings:
Cam2, 192.168.2.111, Port 8080

My Router setting:
Port forwarding Port 80 + Port 8080 and DynDNS service is working

Can someone help?[/url]
Tee.Snikers
 
Posts: 1
Joined: Mon Apr 05, 2010 6:30 am
Location: Germany

Postby nw-james » Tue Apr 06, 2010 9:09 am

Sounds like you are using the local address in the setup page for your multiview instead of the dyndns address. try putting that in and you should have no problem.

Hyperdrinky
nw-james
IP VIDEO GURU
 
Posts: 504
Joined: Fri May 04, 2007 12:16 pm

Postby bec » Fri May 21, 2010 6:43 am

bec
IP VIDEO NEWBIE
 
Posts: 7
Joined: Fri May 21, 2010 6:40 am


Return to Troubleshooting and configuration

cron